×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 982

Проекти

Клуб „Ветроходство” и клуб „Яхтсмен”, 25.02.2015

Гимназистите гостуваха в единствения офис в България на фирма Vripack®.Врипак Енджиниъринг ЕООД е създадена на 1 Май 2006 г., а нейн управител е инж. Виктор Станчев.  Фирмата е първият международен клон на Vripack Holding BV, един от световните лидери в проектирането на яхти и специализирани кораби и безспорен авторитет, защитен от висок професионализъм.Учениците се запознаха с историята на фирмата, която вече отброява 5 десетилетия, предмета на дейност и престижните награди. Нейният основател- холандеца Дик Боон започва професионалния си път като независим проектант през Октомври 1961.

Днес повече от 90 високо квалифицирани и мотивирани специалисти работят в офисите на Врипак в Снеек и Русе. В момента Врипак функционира като проектантско и конструкторско бюро, работещо по целия строителен процес: проектиране, конструиране, разкрояване, инженеринг, интериор и т.н. В допълнение към проектирането на механизми, системи и изготвянето на чертежи, интериор, и енджиниъринг,фирмата е един от пионерите в изготвянето и доставката на пълен комплект от чертежи на корпус и надстройка, профили и тръби, които са готови за рязане и огъване с помощта на плазмени и огъващи машини с цифрово програмно управление, като се стигне днес до революционните, високо-технологични “Smart” корпусни конструкции.

Врипак има четири различни отдела: Корпус и Морска архитектура, Механизми и Морска техника, Интериор и Стайлинг, Брокери. Всеки един разполага с най-новите компютърни технологии, най-новите софтуерни пакети в областта на яхтеното и корабно проектиране, като AutoCad, ShipConstructor, Navisworks и база данни.

Екипът от проектанти и инженери има следните области на дейност:

  • Корпусни конструкции и палубни съоръжения
  • Механизми и Морска техника
  • 3D Рендериране

Всеки от проектите е уникален и изработен според изискванията на клиента. Врипак Енджиниъринг ЕООД следва мисията да бъде лидер в предоставянето на пълно обслужване в сферата на проектиране и инженеринг на яхти на професионално ниво и с високо качество, както за клиенти, така и за служители.

онлайн сериал меня зовут эрл смотреть или скачать