новини

Четирима учители от ПГРКК с награди от конкурса „Посланик на свободния дух в моето училище“

Четирима учители от ПГРКК – Русе получиха награди от тазгодишното издание на конкурса „Посланик на свободния дух в моето училище“.

Учениците от ПГРКК бяха най-активни, като изпратиха 6 номинации за четирима учители в училището - Венцислав Ралчев – учител по история и география, Росица Андреева – учител по професионална подготовка, Велислава Желязкова – учител по икономика и предприемачество и Албена Христова – учител по английски език.

Клиповете за номиниране на учителите за конкурса „Посланик на свободния дух в моето училище“ бяха изготвени от Михаел Стефанов, Маринела Пенева и Антония Близнашка от 11 а клас, от Антония Нейкова - 9 а клас, Георги Иванов и Кристиана Крумова – 9 в клас, Никол Димитрова – 8 а клас, Йорданка Димитрова и Стефан Василев – 12 а клас.

Във видеото те трябваше да посочат основните мотиви, поради които считат тези учители за свои вдъхновители и за посланици на свободния дух.

Видео номинациите бяха разгледани от комисия в състав: Златомира Стефанова – председател на УС на Фондация  „Русе – град на свободния дух“,  Десислава Господинова - член на УС, Елена Минкова – изпълнителен директор, Десислава Василева  - експерт „Програми и проекти“ във фондацията, и Венцислава Николова - ръководител Подбор и развитие на човешките ресурси в „Еконт Експрес“. Основен критерий за оценяване беше искреността на учениците.

Журито определи петима носители на приза „Посланик на свободния дух в моето училище“ в град Русе, като единият от тях бе г-н Венцислав Ралчев от Професионалната гимназия по речно корабостроене и корабоплаване, който получи статуетка и таблет.

Останалите трима учители от ПГРКК – Албена Христова, Велислава Желязкова и Росица Андреева получиха грамоти и ваучери за книги от книжарница „Хеликон“.

Наградите бяха връчени от заместник-кметовете на Община Русе Златомира Стефанова и Енчо Енчев, както и от Елена Минкова – изпълнителен директор на фондацията, които изненадаха на работното им място отличените учители.

Конкурсът „Посланик на свободния дух в моето училище“ се провежда по инициатива на Фондация „Русе – град на свободния дух“, с подкрепата на „Еконт Експрес“.

Но най-голямата награда за номинираните учители е обичта и признанието на техните ученици!

 

  • Източник: ПГРКК

онлайн сериал меня зовут эрл смотреть или скачать